FETIŢĂ UCISĂ – Poliţia are deja un cerc de suspecţi. Criminalul, neoficial, un fost preot

3466

Poliţiştii maramureşeni continuă să îl caute pe cel care în noaptea de 30 aprilie spre 1 Mai a ucis cu sânge rece un copil de doar cinci anişori în zona fostului Combinat din Baia Mare. Se fac cercetări amănunţite la faţa locului, toată zona este scotocită în căutare de indicii care să ducă anchetatorii la persoana care a luat zilele unui copil. Nu înainte de a-şi satisface poftele sexuale.

Potrivit informaţiilor furnizate de către Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş, ancheta este în plină desfăşurare.

“Există un cerc de suspecţi, iar cercetările continuă”, au precizat reprezentanţii IPJ Maramureş, pentru Axanews.ro. În tot acest timp, pe reţelele de socializare revolta românilor continuă. În gura oamenilor a intrat ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, pe care oamenii âl consideră vinovat de producerea unor astfel de evenimente tragice.

Neoficial se vorbeşte că autorul crimei ar fi un fost preot, informaţie neconfirmată oficial de către autorităţi.

“Tudorel Toader, criminalului care a violat şi ucis fetiţa de la Baia Mare îi dai bani?”, spune Aurel. Unii au ajuns să ceară introducerea pedepsei cu moartea pentru astfel de crime.

“Tudorele , ce le spui părinţilor fetiţei dacă criminalul este unul din cei eliberaţi recent?”, adaugă Gabriela.

Mai multe stiri pe Axanews.ro

Dragos HOJDA

1 COMENTARIU

  1. unde sunt criminologii sa faca un test adn pe fetita daca tot a fost violata criminalul trebuia deja inchis la alte persoane care au fost violate si omorate sa putut gasi aici pentru o fetita de 5 ani ce face statul roman da numai cu presupunerea si lasa criminali violatori si pedofili in libertate ca sa faca mai multe victime?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here