FESTIVITĂŢI ÎN MARAMUREŞ – Avansări în grad la Jandarmerie şi Pompieri (GALERIE FOTO)

660

Miercuri, 1 august, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş s-a desfăşurat festivitatea de avansare în gradul următor la termen.

Cinci ofiţeri şi 18 subofiţeri din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş, care au împlinit sau împlinesc stagiul minim în grad în cursul anului 2018, au fost înaintați în gradul următor.

# Ofiţeri înaintaţi la gradul următor
Prin ordin al ministrului Afacerilor Interne, ofiţerii a fost înaintaţi în gradul următor, de la gradul de locotenent colonel la gradul de colonel, Adjunctul Inspectorului şef, col. Ioan Tălpăşan şi Şeful Serviciului Financiar, col. Orsolya Eva Balint, de la gradul de maior la gradul de locotenent colonel, ofiţerul specialist Prevenirea şi Combaterea Faptelor Antisociale, lt.col. Mihai Muntean, de la gradul de căpitan la gradul de maior, ofiţerul specialist Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul, mr. Vasile Nicolae Radu şi de la gradul de sublocotenent la gradul de locotenent, ofiţerul specialist Compartimentul Juridic, lt. Andrada Bianca Şteflea.

# Subofiţeri înaintaţi la gradul următor
Subofiţerii au fost înaintaţi în gradul următor prin ordinul Inspectorului şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş. Astfel, şase subofiţeri de la gradul de plutonier adjutant au fost avansaţi la gradul de plutonier adjutant şef; plutonier adjutant şef Ardelean Ghe.O., plutonier adjutant şef Barabaş C., plutonier adjutant şef Iluc M. D., plutonier adjutant şef Moldovan S. D., plutonier adjutant şef Nechita G. M. şi plutonier adjutant şef Senatovici Şt. De asemenea, zece subofiţeri de la gradul de plutonier major au fost avansaţi la gradul de plutonier adjutant ; plutonier adjutant Avram R., plutonier adjutant Bărbos G., plutonier adjutant Bococi R. V., plutonier adjutant Bumbaş C. F., plutonier adjutant Burdeţ F. I., plutonier adjutant Hurducaş I. A., plutonier adjutant Ire M. A., plutonier adjutant Orzac I., plutonier adjutant Pricop C. T. şi plutonier adjutant Verdeş I. Un subofiţer de la gradul de plutonier a fost avansat la gradul de plutonier major. Este vorba despre Lupu P. M. Un subofiţer a fost avansat de la gradul de sergent major la gradul de plutonier. Este vorba despre Semeniuc Şt. D.

# 19 angajaţi ai ISU au fost înaintaţi în grad
Moment festiv şi pentru cadrele Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Gheorghe Pop de Băsești” al județului Maramureș. Patru ofițeri și patru subofițeri de la reședința inspectoratului, care au îndeplinit condiţiile, au fost înaintați în gradul următor, la termen, într-o ceremonie desfășurată miercuri, 1 august, la reședința unității. De asemenea, din cadrul subunităților inspectoratului au fost înaintați în gradul următor, la termen, 19 subofițeri din cadrul Detașamentului “Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare, 14 subofițeri din cadrul Detașamentului Sighetu Marmației, 15 subofițeri din cadrul Secției Vișeu de Sus și doi subofițeri din cadrul Pichetului Târgu Lăpuș, conform ISU Maramureş.

Cătă ŢINEGHE

Mai multe ştiri pe AxaNews.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here