FAŢĂ-N FAŢĂ CU PERICOLUL – Tinerii maramureşeni spun “NU” drogurilor!

413

În ultima vreme, s-au înregistrat mai multe cazuri de consum de stupefiante în Maramureş. Unul dintre ele ar putea certifica prezenţa drogului “Zombie” în judeţul nostru. Acesta lasă tinerii inerţi după consum, cu stări de confuzie, anxietate, paranoia şi panică.

Maramureşenii spun “nu” consumului. “Mi se pare o idee extraordinar de proastă să cazi pradă tentaţiei. O experienţă nouă te poate băga în spital. Mi se pare incredibil ce efecte poate să aibă “Zombie” ăsta. Nu înţeleg cât de inconştient trebuie să fii să consumi aşa ceva! Cred că e vorba nu numai de educaţie, ci şi de inteligenţă”, consideră Laura, în vârstă de 22 de ani.

“Nu aş face aşa ceva niciodată. Am văzut imagini cu tineri după ce au consumat “Zombie”. Mi se pare înfiorător. Cred că numai ideea că nu mai ştii de capul tău ar trebui să te ţină departe de droguri”, afirmă Bianca, în vârstă de 19 ani.

“Nu văd un motiv consistent pentru ca să îţi iroseşti viaţa consumând droguri. Cred că e o idee proastă de tot. Odată ce iei prima oară, eşti tentat să iei şi a doua oară şi aşa mai departe. În scurt timp, ajungi dependent şi îţi distrugi toţi banii, sănătatea şi, în final, viaţa. Sper ca toţi cei de vârsta mea să se ţină departe de droguri”, spune Radu, în vârstă de 25 ani.

Cătă ŢINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here