FĂRĂ REPLICĂ – Minaur a surclasat CSM Reșița. Oaspeții au marcat 5 goluri în prima repriză!

665

CS Minaur a avut azi parte de cel mai ușor meci din acest campionat. Băimărenii au învins fără emoții CSM Reșița la capătul unui joc în care oaspeții au opus o rezistență minimă.

CS Minaur – CSM Reșița 34-17 (14-5)

Minaur: Ciobanu (16 intervenții, a apărat 4 de 7 metri), Țenghea (2) – Kotrc 7 (2 din 7m), Csepreghi 6 (4 din 7m), Cip 4, Haiduc 4, Brajovic 3, Buzle 3, Coric 3, Căbuț 2, R. Nagy, T. Botea, D. Mureșan, Bușecan. Antrenori Stephane Plantin, Alexandru Sabău și Răzvan Pop.

Reșița: Simulescu (5 intervenții), Tevzadze (4) – Mledenciu 4 (2 din 7m), Heimbach 3, Bahan 3 (1 din 7m), Vulpe 2, Dediu 2 (1 din 7m), L. Ignat 2, Daia 1, Belchite 1, Dobra, Bărbuș, Laslo, Trifkovic, Starchenko, Bote. Antrenori Bojan Butulja și Ilie Vaidasigan.

Aruncări de la 7m: 6-9, transformate 5-4. Au ratat: Kotrc / Dediu 2, Dobra, Bahan, Belchite. Minute de eliminare: 4-4.

Au arbitrat: Ionuț Velișca (Buzău) și Ciprian Popa (Galați). Observator FRH: Cristian Potora (Cluj-Napoca).

Partida disputată în etapa a 17-a a Ligii Zimbrilor a reprezentat o formalitate pentru gazde, care au arătat multă determinare, deși au avut în față un adversar mult mai slab cotat. La diferența mare întregistrată la final pe tabela de marcaj a contribuit și portarul Ionuț Ciobanu, care a avut o prestație foarte bună, reușind să apere inclusiv 4 aruncări de la 7 metri. Golul meciului a fost marcat în min. 51 de cehul Milan Kotrc, care a finalizat cu stil un contraatac.

Despre jocul oaspeților nu sunt prea multe de spus. Mai ales în prima repriză, când a marcat doar 5 goluri, CSM Reșița a arătat exact ca o echipă aflată pe ultimul loc în clasament.

Marius CÎMPIAN

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here