FĂRĂ GRIJI – Teatrul Municipal Baia Mare nu se închide

9

Din cauza numărul de cazuri de coronavirus care crește de la o zi la alta atât în țară cât și în județ, sunt voci care spun că teatrele s-ar putea închide. Responsabilii Teatrului Municipal Baia Mare au auzit aceste zvonuri, tocmai de aceea au transmis un mesaj către public prin care îi anunță că teatrul nu se va închide și își va continua activitatea.

Totodată îi liniștesc pe spectatorii care își fac griji cu privire la virus, spunându-le că sala este curată și dezinfectată cu produse biocide autorizate.

Probabil ați auzit știrile care anunțau închiderea și redeschiderea teatrelor din țară. Câțiva dintre dumneavoastră ne-ați întrebat dacă și noi suntem în această situație. Trebuie să vă informăm că activitatea Teatrului Municipal Baia Mare se desfășoară în condiții bune, urmând regulile impuse de autorități. Noul regulament transmis de către Comitetul pentru Situații de Urgență spune că teatrele își vor putea continua activitatea și atunci când rata de infectare este în procent de până la trei cazuri la mia de locuitori, cu o capacitate de 30%”, transmit reprezentanții Teatrului Municipal.

De asemenea, în incinta teatrului se respectă toate indicațiile primite de la autorități, pentru siguranța tuturor.

Veronica BĂRBOS

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here