FARA GRIJA PANDEMIEI – Liber la joacă în Parcul Regina Maria. Distanțarea socială nu a existat, o zi fără coronavirus (FOTO)

189
btr

Ziua de 1 iunie a fost, cel puțin în Baia Mare, o zi fără grija coronavirusului. Da, e adevărat că ici colo mai vedeai un părinte cu mască pe față, suficient cât să îți aducă aminte că e pandemie, dar în rest nimic. Copii, baloane, trenuleț, părinți cu portmoneul tot timpul deschis, toate de 1 iunie, azi, în Baia Mare. O zi normală ai spune, de luna iunie, dacă nu vedeai măștile pe față și cam atat. 

Doar că la Prefectura Maramureș au ajuns o serie de reclamații vizavi de modul în care băimărenii au ales să își bată joc de regulile impuse de autorități pentru prevenirea răspândirii infecției cu coronavirus. Mai multi băimăreni au reclamat faptul că nu se respectă nicio regulă în Parcul Municipal „Regina Maria„ la locurile de joaca, copiii fiind impreuna cu părinții pe hinta, pe topogane, pe huțuț, deși este interzis. Despre distanțarea socială nici nu mai are rost să vorbim. Ea nu a existat, ca și cum pentru o zi lumea a uitat de coronavirus.

Prefectura a anunțat că va verifica cele semnalate. Politia locala este ca și inexistentă, nimeni nu verifica daca se respecta regulile. E adevărat că nici nu ai văzut urmă de poliție, jandarmi sau mașini de poliție locală.

 

Liber la joaca
Joaca de 1 iunie

 

Dragos HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here