ACTUALIZARE 3 – FANTASTIC!… – Un copil de 4 ani ar fi fost molestat de unul de 5 ani! S-a întâmplat în Baia Mare, nu departe de locul în care a fost ucisă Estera

743

Caz realmente șocant în municipiul Baia Mare. Un minor în vârstă de numai patru ani ar fi fost agresat sexual de un alt minor, cu un an mai mare (nu trei, respectiv nouă ani, așa cum s-a crezut inițial). Scenele de groază ar fi avut loc în zona Cuprom.

Grozăvia a avut loc miercuri, 14 august, în tufișurile de lângă Cuprom. Un copil în vârstă de numai patru ani a fost găsit cu unele leziuni. Imediat a fost inițiat un apel la 112. Un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță l-a preluat pe micuț și l-a transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Baia Mare.

Zona a fost împânzită de polițiști, care îl caută pe principalul suspect – un copil în vârstă de cinci ani. Imediat după comiterea faptei, acesta a dispărut. Ciudat este că întâmplarea șocantă a avut loc nu departe de locul în care a fost ucisă Estera.

ACTUALIZARE – “Polițiștii din cadrul Politiei municipiului Baia Mare au intervenit pe strada Electrolizei, după ce au fost sesizați prin SNUAU 112 că un băiat de 5 ani a fost agresat de un alt minor. La scurt timp, a fost înregistrată o alta sesizare prin SNUAU 112 că un băiat de 4 ani a fost molestat de un alt minor.

Băiatul de 4 ani a fost transportat la spital pentru examinare medicală. Celălalt minor, de 5 ani, se afla în acest moment la sediul Poliției municipiului Baia Mare.

În prezent polițiștii fac verificări pentru clarificarea situației”, a declarat Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

ACTUALIZARE 2 – Copilul în vârstă de patru ani a ajuns la UPU Baia Mare. Conform SAJ Maramureș, minorul prezenta escoriații la nivelul șoldului. Cele două mame ale celor doi copii au lansat acuzații către fiul celeilalte femei. Mama celui în vârstă de patru ani susține că fiul său a fost molestat (atingere la zonele intime), în timp ce mama celui în vârstă de cinci ani susține că fiul său a fost bătut de celălalt minor.

ACTUALIZARE 3 – “Au fost depuse plângeri de părinții celor doi minori pentru agresiune sexuală a minorului de 4 ani și pentru lovire a minorului de 5 ani și se constituie dosare penale. Examinarea medico-legală a relevat că nu există niciun fel de leziuni pe corpul copilului presupus victimă a agresiunii sexuale”, a explicat Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Cătă ȚINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here