EXEMPLU – Cristi din Baia Mare îşi curăţă singur trotuarul de zăpadă – GALERIE FOTO

1150

Conform regulamentului de gospodărire comunală al municipiului Baia Mare, la deszăpezire nu participă doar autorităţile locale. Şi cetăţenii au un cuvânt de spus. Cristian, în vârstă de 32 de ani, e un exemplu. Nu există ninsoare la care să nu fi fost părtaş, în acţiunea de debarasare a omătului de pe trotuarele din faţa blocului.

“O fac pentru că e normal sa curăţ, pentru că e plăcerea mea să ştiu că fac asta şi că îmi demonstrez în primul rând mie că oricât ar fi o iarnă de grea, nu e imposibil să menţii totul la negru! În plus, nu am pretenţii de la nimeni să mă ajute! O fac din plăcere. Nu trebuie să fiu eu exemplul societăţii. Societatea nu are nevoie de exemple fireşti! E ceva normal să fac asta. Nu o fac pentru reclamă, nu-s vedetă… În plus, nu am făcut nimic exagerat. Dacă deszăpezeam eu o stradă, manual, numai din lopată şi o deblocam circulaţiei poate era o realizare… Câtă vreme imi curăţ zăpada din faţa scării, e ceva firesc”, a explicat, pentru AxaNews.ro, Cristian.

P.S. E o ştire, din păcate! Spun din păcate, pentru că ar trebui să fie o normalitate! Felicitări, Cristi! Fii şi tu ca şi Cristi!

Cătă ŢINEGHE

Mai multe ştiri pe AxaNews.ro!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here