EXCLUSIV AxaNews.ro – ACTUALIZARE 2 – PANICĂ ÎN MARAMUREȘ – Un stâlp a perforat geamul unui autocar de elevi navetiști (FOTO)

384

Panică pe o șosea din județul Maramureș. Un autocar plin cu elevi care fac naveta în municipiul Baia Mare a fost implicat într-un incident mai puțin obișnuit.

Conform informațiilor existente, mijlocul de transport în comun a agățat cablurile de telefonie fixă care treceau prin localitatea Berința. Ca urmare, stâlpul a fost smuls și s-a prăvălit fix prin fereastra autocarului, stârnind panică.

Din fericire, niciunul dintre pasageri nu a avut de suferit, numai atât că s-au ales cu o sperietură strașnică. Însă, autocarul respectiv a rămas acum cu geamul spart, după ce stâlpul a pătruns înăuntru. Pasagerii s-au dat jos până la remedierea situației.

ACTUALIZARE – Incidentul a avut loc în jurul orei 15.00. Firma care efectuează rutele respective transportă elevii din Baia Mare către localitățile de origine. În momentul incidentului, se aflau peste 20 de elevi în autocar.

ACTUALIZARE 2 – “Incidentul a avut loc ieri, în jurul orei 15.10 între localitățile Berința și Cărpiniș, pe DC. 31. Autocarul cate transporta elevi pe ruta Trestia-Copalnic Mănăștur-Baia Mare a agățat cu sistemul de ventilație un cablu de telefonie, stâlpul s-a destabilizat și a căzut pe autocar. Nicio persoană nu a fost rănită. Cei 25 de elevi au fost preluați de un alt autocar. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0”, a declarat, la solicitarea AxaNews.ro, Cecilia Grozavu, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș.

Material în curs de actualizare

Cătă ȚINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here