EXCLUSIV AxaNews.ro – Lidia Buble – “Înainte de a face orice, îl pun mereu pe Dumnezeu înainte!”

706

Pe Lidia Buble o știi de la televizor și din concerte. N-ai cum să n-o cunoști, mai ales că în ultima vreme, a transformat în hit orice piesă lansată. Indiferent ce “le-a spus și fetelor”, deveanca s-a așezat bine în topuri. Recent, a lăsat hitul “Cămașa” în spate și a lansat “Sub apă”. Noul single vorbește despre certuri și despărțiri, lungi perioade de nerevedere, dar și despre momentele frumoase pe care le trăiesc, împreună, două persoane și eforturile depuse pentru a îndrepta lucrurile.

La ultima sa vizită în Baia Mare, Lidia Buble a povestit, pentru Glasul Maramureșului și AxaNews.ro, despre muzică, planuri și tineri.

Reporter – Cum a fost în Baia Mare?

Lidia Buble – A fost senzațional, ca de fiecare dată. Publicul e foarte iubitor, foarte energic și foarte talentat. Mă bucur că m-am întors și sper să revin curând. Am fost de foarte multe ori la voi, nu știu să îți spun exact pentru a câta oară mă aflu aici, însă, de cel puțin cinci ori am fost.

# A dat jos “Cămașa” și s-a aruncat “Sub apă”

Reporter – Te-ai cocoțat sus în topuri cu “Cămașa”. Acum ai un single nou. Ce-mi spui despre el?

Lidia Buble – “Cămașa” a fost, așa, ca o isterie pentru publicul meu. Acum, am o piesă nouă, se numește “Sub apă”. Am lansat-o la sfârșitul lunii aprilie. În prima săptămână, a strâns peste trei milioane de vizualizări. Sunt foarte fericită, merge foarte bine în online, după cum ai văzut, publicul cunoaște piesa după numai o săptămână. Pregătim un album pentru toamnă. Se vor afla “Cămașa”, “Sărut mâna, mamă” și “Sub apă”, la care se vor adăuga alte șapte piese noi.

Reporter – Este prima dată când vii la noi cu band? Cum preferi? Cu band sau fără?

Lidia Buble – Da, este pentru prima dată. E mult mai frumos cu band, mă simt mult mai bine așa. Automat mă simt mult mai credibilă în fața publicului. Cred că este visul fiecărui artist, la un moment dat, în cariera sa, să înceapă să cânte cu band.

# Cariera Lidiei, pe trend ascendent

Reporter – Am să îți adresez o întrebare pe care o adresez mereu artiștilor. Care este piesa ta preferată din cele ale tale?

Lidia Buble – (n.red. – râde). Mi-ai pus o întrebare foarte grea, să știi! Mi-este foarte greu să aleg numai una dintre piesele pe care le-am lansat până acum, pentru că fiecare piesă are câte o poveste și câte un mesaj, cumva despre viața mea, și atunci fiecare înseamnă câte ceva pentru mine. Nu pot să aleg o piesă care îmi place cel mai mult. Bineînțeles că “Sub apă”, fiind cel mai nou single, cumva, nu m-am săturat de el (n. red. – și râde). În momentul de față, cea mai mare plăcere îmi face “Sub apă”, atunci când interpretez o piesă pe scenă. Însă, îmi plac toate piesele în egală măsură, nu fac diferențe.

Reporter – Însă, care piesă merge cel mai bine la public?

Lidia Buble – Prind toate. Cel puțin de la piesa “Mi-e bine” încoace, am reușit să acaparez, ca să spun așa, și alt fel de public și toate merg din ce în ce mai bine, publicul meu se mărește.

Reporter – Ce urmează după “Sub apă”?

Lidia Buble – Practic, acest album, care va fi lansat în toamnă. Nu știu exact care va fi următoarea piesă. Avem ceva în plan, însă nu pot să îți dezvălui chiar acum. E secret încă, nu am spus deloc, nimic, despre asta, până în prezent. Avem deja pregătite următoarele piese. Veți afla totul, dacă mă urmăriți pe paginile mele de socializare. Pot să îți spun că va fi solo, nu un featuring. Vor urma și niște piese cu featuring, însă, deocamdată, va urma o piesă solo.

# “Să facă ce simt, să nu aibă regrete mai târziu!”

Reporter – Dacă tot am vorbit înainte de interviu despre tineri, vreau să te întreb ce sfaturi le-ai oferi? Ești, până la urmă, o exponentă a lor.

Lidia Buble – Nu știu dacă sunt eu în cea mai mare măsură să ofer sfaturi. Însă, așa, ca și sfaturi sănătoase… Să-și urmeze visele, indiferent de ce spune lumea, pentru că gura lumii n-o poate astupa nici pământul, așa cum e și vorba. Personal, înainte de a face orice, eu îl pun pe Dumnezeu înainte și mereu mi-a mers bine și am simțit mereu binecuvântarea Lui. Îi sfătuiesc să facă ceea ce simt ei, ceea ce îi face pe ei fericiți. Să nu se trezească mai târziu că vor avea regrete că puteam să fac aia și nu am făcut. Să facă totul la momentul potrivit exact ceea ce simt ei.

Reporter – Un mesaj pentru fanii maramureșeni…

Lidia Buble – Îi pup și le doresc o vară senzațională, multă sănătate, multă dragoste și multă liniște și pace în suflete.

Cătă ȚINEGHE

Mai multe știri pe AxaNews.ro!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here