EXCLUSIV AxaNews.ro – INTERVIU – Lidia Buble, sfat pentru tinerii maramureşeni – “Să nu creadă în nimic fără Dumnezeu!”

864

Lidia Buble este mereu în clasamentele muzicale cu piesele pe care le interpretează. Artista cunoscută pentru hiturile “Sub apă”, “Sărut mâna, Mamă”, “Le-am spus şi fetelor” sau “Cămaşa” a vorbit cu AxaNews.ro despre tineri şi despre credinţă.

Reporter – Cum a fost publicul din Baia Mare?

Lidia Buble – Senzaţional ca de fiecare dată, m-am simţit foarte bine. M-am simţit iubită şi apreciată. Mi-a plăcut foarte mult pentru că oamenii au fost foarte activi, foarte “cântăcioşi”, oameni fani.

Reporter – Ce e nou în cariera Lidiei Buble?

Lidia Buble – Ştii cum e? Noi, artiştii, cu lumea asta online, nu prea mai putem ţine secret unele chestii. Totul e expus pe pagina mea de Instagram şi de Facebook. Urmează să lansez o piesă luna viitoare. Anul viitor, în primăvară, va urma şi noul meu album. Cam asta facem!

Reporter – Vorbim iarăşi despre Capitala Tineretului şi sfaturile tale pentru tineri.

Lidia Buble – Nu cred că sunt în măsură eu să dau un sfat. Ceea ce pot eu să spun este să nu creadă în nimic fără Dumnezeu!

Reporter – Sunt suficient susţinuţi artiştii în România?

Lidia Buble – Da, eu cred că suntem iubiţi şi apreciaţi, însă, bineînţeles că nu putem fi pe placul tuturor. Fiecare artist este iubit de o parte din publicul românesc. Eu mă simt iubită şi apreciată şi nu îmi doresc să plec din ţara mea.

Reporter – Cât crezi că ar putea conta opinia unui artist pentru un tânăr?

Lidia Buble – Bineînţeles că avem o oarecare influenţă, însă nu trebuie să mergem prea departe. Tocmai de aceea încerc să postez lucruri pozitive pe pagina mea. Însă, noi, artiştii, nu putem să educăm pe cei care ne urmăresc. În rest, cred că părinţii sunt responsabili pentru asta!

Cătă ŢINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here