EXCLUSIV AxaNews.ro – ADEVĂRUL DESPRE TRAGEDIE – Cum s-a produs accidentul de la Jibou, în care au murit patru studente din Baia Mare. Atenţie, detalii şocante!

815

Mulţi români şi-au pus problema despre modul în care s-a produs tragedia de la Jibou. Multe întrebări au rămas fără răspuns. Multe poveşti s-au înţesat, fără a avea, nici măcar, un sâmbure de adevăr.

Glasul Maramureşului şi AxaNews.ro au discutat cu mulţi martori implicaţi, cu multe persoane care au avut legătură cu tragedia. Însă, ultima discuţie a lămurit totul. E pe surse, însă, până în prezent, discuţia reflectă cel mai bine adevărul, unele chestiuni fiind deja confirmate de unii apropiaţi. Ba culmea, de personaje implicate, a căror identitate nu o putem divulga până în prezent. Atragem atenţia că informaţiile provin din surse demne de încredere, în condiţiile în care vorbim despre un caz complicat. Însă, pe surse, acum, i-am dat de capăt.

# Unde au ajuns cei implicaţi
Din respect pentru familii, victime şi cei implicaţi fără să dorească asta, vom prezenta totul folosind aceeaşi sintagmă, ştim, dureroasă, “pe surse”. La momentul trecerii cu calea ferată, în maşina în care se aflau cele cinci fete răsuna muzica. Nu vorbim despre faptul că autoturismul era uşor deficiar tehnic. Mecanicul trenului a zărit maşina. Semnalele luminoase şi acustice erau în funcţiune. Mecanicul “a hornăit” din semnal, că vine trenul. Fetele au crezut că pot traversa. Şoferiţa a forţat trecerea, însă autoturismul, nu ştim din ce motiv, a rămas blocat pe şine. În acel moment, trenul a spulberat, invariabil, partea din spate a maşinii mai ales, aruncând autoturismul la câţiva metri depărtare, cu faţa spre dreapta. Trei fete au murit pe loc, a patra după ceva timp, iar cea de a cincea a supravieţuit.

Culmea, mecanicul a fost pus pe liber de CFR, care nu a fost în stare să pună o barieră după atâtea accidente, fiindcă omul, pe bună dreptate, a suferit un şoc teribil, fără voia sa. Bravo, CFR! România şi-a arătat din nou “clasa”. Nu am învăţat nimic de-a lungul vremii! Pentru ce? A, da! Trebuia să moară cineva!

Dumnezeu să le odihnească în pace pe fetele decedate şi să îi dea putere celei rămase în viaţă să îndure totul!

Vom reveni cu informaţii oficiale după informaţiile primite pe surse!

 

Cătă ŢINEGHE

Mai multe ştiri pe AxaNews.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here