EXCLUSIV – Alertă de coronavirus, pe calea ferată, în Maramureș!

1126

O nouă suspicune de infectare cu coronavirus în Maramureș. Este vorba de un bărbat din Valea Vișeului. Acesta a urcat azi, la ora 15.40, în Gara Sighetu Marmației, în trenul Sighet-Valea Vișeului. Pe parcursul călătoriei, la 112 s-a primit un apel care anunța că bărbatul s-a întors luni din Italia și prezintă simptomele infectării cu coronavirus.

Sursele AxaNews.ro spun că la sosirea trenului în Valea Vișeului, în jurul orei 16, cetățeanul a fost așteptat de mai multe cadre medicale și transportat, conform procedurilor în vigoare, la Spitalul Vișeu de Sus.

De asemenea, vagonul în care a călătorit bărbatul a fost scos din garnitura care s-a întors la Sighetu Marmației și tras pe o linie secundară.

Vom reveni cu amănunte!

Liviu Șiman

2 COMENTARII

  1. A inebunit lumea aceasta efectiv…Psihoza asta sa prinda asa tare ? Nu imi vine sa cred?
    Le este frica rau de moarte la oamenii…Dar de iad? De ce nu le este frica ,ala este cert…Am auzit cum la UPU Sighet au fugit totii de acolo, doctorii,asistenti pacientii totii…Cand a fost adus unul suspicionat de Covid 19…Alarma falsa… Dar reactia a socat efectiv…Da planul Masonic lucreaza…Stiu cum sa creeze o criza ca sa isi impuna strategia… O sa vedeti daca nu urmeaza o noua criza financiara..Ca sa vedeti efectul : Unde dai si unde creapa…?

    • Prietene, tu înțelegi ce ai scris acolo? Vorbești despre masonerie de parca te-au cautat acasă, dar limba română a rămas în așteptare mai rau decât birocrația românească.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here