EVENIMENTUL DE ,,AUR” – Apple pregătește un eveniment surpriză

289

„Iubit de milioane. Creat de cei mai buni” spune postarea lui Lance Ulanoff, un comentator pentru LifeWireTech, pe pagina sa de Twitter. Deși multinaționala Apple nu a anunțat încă oficial evenimentul, acesta este considerat o surpriză pentru iubitorii produselor și a serviciilor oferite de ei. Se pare că evenimentul va avea loc pe data de 2 Decembrie în New York City și va avea ca scop onorarea celor mai iubite aplicații și jocuri ale anului 2019, arată postarea lui Lance Ulanoff.

Detalii privind locația sau ora exactă nu sunt cunoscute publicului deocamdată, dar probabil vor fi comunicate în viitorul cel mai apropiat. În postarea de pe Twitter, aplicația AppStore primește o înfățișare puțin diferită decât cea cu care ne-am obișnuit până în momentul de față și anume, culoarea aurie care denotă aplicațiile de top.

Anul 2019 a fost plin de surprize pentru iubitori, din partea celor de la Apple. Au lansat iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max, AirPods Pro, dar și noul laptop MacBook Pro de 16-inci. Dar totodată, lumea se întreabă unde este lansarea următorului iPad Pro.

Fanii suspectează că la acest eveniment, se va lansa noul iPad Pro al anului 2019, deoarece până acum, compania nu a organizat un eveniment pentru a anunța aplicațiile de top. Dar poate cei de la Apple vor ține evenimentul strict pe acest subiect. Rămâne de văzut ce surprize pregătește compania Apple.

Manuela CHERECHEȘ

sursă foto: Twitter

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here