EVENIMENT – Ziua Independenţei de Stat a României şi Ziua Europei, sărbătorite-n Baia Mare

713

La Monumentul Ostaşului Român din Baia Mare vor avea loc, miercuri, 9 mai a.c., între orele 09:30-11:30, manifestări ocazionate de „Ziua Independenţei de Stat a României, Ziua Victoriei Coaliţiei Naţiunilor Unite şi Ziua Europei”.

Cu această ocazie, jandarmii băimăreni vor participa la aceste activităţi atât cu un pluton de onor format din subofiţeri jandarmi, condus de un ofiţer, cât şi  pentru asigurarea măsurilor de ordine publică pe timpul desfăşurării acestor manifestări. De asemenea, jandarmii vor veghea la desfăşurarea în condiţii de siguranţă a acestor evenimente, având în vedere că se preconizează participarea unui număr mare  de persoane.

Echipajele de jandarmi vor acţiona cu preponderenţă pentru prevenirea apariţiei unor incidente sau stări tensionate, pentru depistarea persoanelor care săvârşesc fapte contravenţionale sau penale şi vor menţine o legătură permanentă cu reprezentanţii organizatorilor pentru soluţionarea operativă a oricărui incident ce poate tulbura buna desfăşurare a manifestărilor.

Mai multe stiri pe Axanews.ro

Dragos HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here