EVENIMENT – Pompieri maramureșeni participă la Zilele NATO, în Cehia (FOTO)

165

Pompierii maramureșeni au participat, în perioada 19-23 septembrie la “Zilele NATO la Ostrava” – ediția 2019, eveniment desfășurat în Cehia.

La activitățile din Republica Cehă pompierii maramureșeni au prezentat autospeciala Punct de Comandă Mobil, aflată în dotarea Inspectoratului maramureșean. “Colegii noștri Novelli Norbert, Jorjoca Marius și Manu Raul, adică echipajul autospecialei Punct de Comandă Mobil, aflat în dotarea ISU Maramureș, sunt prezenți în aceste zile la ediția 2019 a evenimentului “Zilele NATO la Ostrava”, desfășurat în Republica Cehă. Misiunea, la care participă și pompieri de la ISU Arad, ISU Bihor și ISU Timiș, este coordonată de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență”, au explicat reprezentanții ISU Maramureș.

# Campioni și la pescuit
Zilele trecute, au fost alți maramureșeni plecați. Cei mai pricepuți pompieri maramureșeni într-ale pescuitului s-au clasat pe locul I în finala “Concursului de Pescuit la Crap”, organizată de către Asociația Sportivă a Pompierilor din România. Cei de la ISU Maramureș au anunțat că îi felicită pe Cherteș Bogdan, Nemeș Adrian și Szepi Norbert, pentru câștigarea concursului desfășurat în județul Teleorman, conform reprezentanților instituției.

Cătă ȚINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here