EVENIMENT – PER Baia Mare are un nou președinte

743

Filiala Maramureș a Partidului Ecologist Român (PER) a organizat azi, 7 februarie, o conferință de presă. Cu această ocazie a fost prezentat noul președinte interimar al filialei Baia Mare a Partidului Ecologist Român, Corin Cherecheș.

“Corin Cherecheș a semnat adeziunea la Partidul Ecologist Român și a fost numit în funcția de președinte interimar al filialei Baia Mare. Este un om valoros, cu mare experiență politică și sunt convins că va performa. Corin Cherecheș are mandatul de a reorganiza filiala Baia Mare și nu mă îndoiesc că va reuși să o facă”, a declarat Mircea Ciocan, președintele PER Maramureș.

“M-am gândit mult până m-am hotărât să mă întorc în politică. Am decis să fac acest lucru deoarece trebuie ecologizat și primenit mediul politic. Vreau să dinamizez organizația Baia Mare, pentru a putea obține un scor bun la alegerile locale. Cei valoroși vor rămâne, iar în locul celor neperformanți vreau să aduc oameni de afaceri tineri, dornici să se implice în viața organizației.

Municipiul Baia Mare duce lipsă de proiecte sustenabile. Copiii noștri pleacă la studii în București, Cluj sau în străinătate și, din păcate, nu se mai întorc acasă pentru că nu au niciun viitor. Aceasta este principala problemă a orașului nostru, ce trebuie rezolvată”, a spus Corin Cherecheș, președintele interimar al Partidului Ecologist Român, filiala Baia Mare.

Ecologiștii maramureșeni au mai spus că au proiecte concrete pentru îmbunătățirea stării mediului în Baia Mare și Maramureș, pe care le vor prezenta în următoarele conferințe de presă.

AxaNews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here