EVENIMENT – Mircea Grumaz își lansează a cincea carte

437

Sala de conferinţe a Bibliotecii Judeţene “Petre Dulfu” Baia Mare va găzdui joi, 17 mai, de la ora 17.30, lansarea cărţii “după…”, ce îl are ca autor pe colegul nostru Mircea Grumaz.
Este la al cincilea volum scris de jurnalistul “Glasului Maramureșului”, primele patru fiind “Ce mă mai râd” (ianuarie 1997), “Aburi groși” (ianuarie 2016), “Să dormi frumos!” (ianuarie 2017) și “Ale și Mi” (septembrie 2017).

Prezentarea cărții “după…” va fi făcută de Ioan Buda Țețu, redactorul-şef al cotidianului “Glasul Maramureșului”.
Volumul “După…” conține 99 de poezii și a fost scris în doar opt luni. Cartea costă 25 de lei și poate fi achiziționată exclusiv de la autor.
“Am scris această carte în cea mai neagră perioadă a existenței mele, în care am pierdut două persoane foarte dragi, tatăl meu și Alexandra. De altfel, poeziile le sunt dedicate lor. Nu este însă o carte tristă și consider că este cea mai bună carte a mea, incusiv în ceea ce privește realizarea tehnică.
Această lansare este cel mai frumos cadou pe care mi-l puteam face de ziua mea. În afară de tipărire, eu am realizat totul la acest volum”, precizează Mircea Grumaz.
Mircea Grumaz promite că următorul volum va fi dedicat, la cererea mai multor persoane, sportului maramureșean.

Marius CÎMPIAN

Mai multe știri pe AxaNews.ro!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here