EVENIMENT – KiK a deschis primul magazin din Maramureș, în Sighetu Marmației (GALERIE FOTO)

4424

Retailerul vestimentar KiK, unul dintre cei mai importanți discounteri de îmbrăcăminte din Germania, cu o reţea de peste 3.500 de magazine în Europa, a lansat primului magazin din județul Maramureș, în Sighetu Marmației.

Deschiderea pentru public a magazinului a avut loc miercuri, 7 noiembrie, de la ora 9.00. Clienții sunt așteptați cu reducere de 10% la toate produsele din magazin, în zilele de 7 și 8 noiembrie.

Cu o suprafaţă de vânzare de peste 700 mp, noul magazin KiK aduce vizitatorilor şi cumpărătorilor cele mai importante concepte şi piese vestimentare ale brandului pentru femei, bărbaţi şi copii, alături de accesorii, cosmetice, jucării, rechizite pentru școală și diverse produse din categoria home&deco.

„Ne-am propus să ajungem cât mai aproape de clienții noștri din toate colțurile țării, cărora să le putem oferi o gamă extinsă de produse de calitate pentru casă și întreaga familie, la prețuri foarte bune. Echipa noastră de consultanți vânzări este bine pregătită și gata să ofere informații și să răspundă la toate întrebările clienților”, a declarat directorul general al KiK România, Raluca Hartmann.

Panglica inaugurală a fost tăiată de către Vasile Moldovan, prefectul județului Maramureș , Horia Scubli, primarul Sighetului, Ildiko Bereș, viceprimar, Robert Rikk, manager KIK pe Ungaria, Mihaela Enescu., manager vânzări sector vest, Patricia Mihail, coordonator PR.

“Este cel de-al 4-lea magazin KIK deschis în România. Nu am ales întâmplător Sighetul. Oamenii de aici știu să aprecieze calitatea. Accentul este pus pe vestimentația destinată copiilor, dar oferim și alte elemente vestimentare, precum și variate produse care se ridică la standarde înalte de calitate. Intenționăm să mai deschidem și alte magazine în zona Maramureșului istoric. Îi așteptăm cu drag pe sigheteni să ne treacă pragul’’, a spus Mihaela Enescu, manager vânzări vest.

Anul acesta, KiK are ca obiectiv extinderea pe plan local prin deschiderea a mai multor unităţi, compania vizând oraşele cu peste 25.000 de locuitori. Prima inaugurare a avut loc pe 21 septembrie, la Oradea, iar următoarele oraşe în care retailerul va deschide magazine sunt Brăila, Bistrița și Vaslui.

AxaNews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here