EVENIMENT – „Compact”, în dialog cu elevii Școlii Populare de Artă „Liviu Borlan”

633

Elevii Școlii Populare de Artă „Liviu Borlan” din Baia Mare vor avea șansa de a sta față în față cu membrii uneia dintre cele mai populare trupe muzicale românești. Aceștia se vor întâlni în data de 6 octombrie, la ora 15, cu trupa Compact în cadrul acțiunii „Compact în dialog cu elevii Școlii Populare de Artă Liviu Borlan și cu fanii trupei”.

Evenimentul organizat de Școala Populară de Artă „Liviu Borlan” din Baia Mare va avea loc în sala Teatrului de Păpuși, unde participanții vor avea ocazia să depene amintiri despre vremea când „Fata din vis” era un mare hit-ul și despre noul album al formației. Paul Ciuci și colegii săi le vor vorbi elevilor despre felul cum funcționează o trupă rock, despre secretul longevității brandului „Compact” și despre viitoarele proiecte ale formației.

Inițiativa acestei întâlniri a venit din partea angajaților Școlii Populare de Artă „Liviu Borlan”, intermediar fiind Lucian Iluț, care este bass-istul trupei „Compact” și profesor de chitară la instituția băimăreană.

Marius CÎMPIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here