EUROVISION 2018 – Băimăreanca Paula Crișan concurează duminică în semifinala de la Turda

706

Premieră în istoria concursului internațional Eurovision România. Semifinala din această duminică va avea loc în Salina Turda, la o adâncime de 90 de metri. Artiștii vor urca pe scena amplasată în mina “Rudolf”, într-un decor natural grandios, care măsoară nu mai puțin de 42 metri înălțime, 50 de metri lățime și 80 metri lungime.

Printre cei 12 concurenți care vor evolua în această semifinală se află și băimăreanca Paula Crișan, care va cânta piesa “I am here”, o compoziție proprie 100%.
Elena Gheorghe și Ad Libitum Voices susțin recitalurile semifinalei Eurovision din Salina Turda, cei trei câștigători urmând să fie anunțați la finalul show-ului prezentat de Diana Dumitrescu și Cezar Ouatu.

Pentru prima dată în istoria participării României la Eurovision, selecția națională are loc în acest an în cinci semifinale, organizate în cinci orașe diferite. Primele trei s-au desfășurat la Focșani, Timișoara și Craiova. A patra semifinală va avea loc duminică la Turda, ultima fiind programată la Sighișoara, în data de 18 februarie.

Marius CÎMPIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here