ESPERANDO – Meditație și Terapii „Pranic Healing”, la Biblioteca Județeană din Baia Mare

455

Băimărenii interesați de spiritualitate și evoluție spirituală au ocazia să participe vineri, 22 martie, la un eveniment pe această temă. De la ora 16.00 va avea loc o prezentare „Pranic Healing”, iar între orele 17.00 și 19.00 va fi o sesiune de terapii gratuite și „meditația inimilor gemene”. Evenimentul are loc la Biblioteca Județeană „Petre Dulfu” din Baia Mare.

Prana este un cuvânt sanscrit care înseamnă forța vieții, bioenergia invizibilă sau energia vitală care ține corpul în viață și menține o stare de sănătate bună.

Printr-o metodă fără atingere, vindecarea pranică folosește prana pentru a iniția schimbări biochimice specifice care accelerează capacitatea înnăscuta a corpului de a preveni, ușura și vindeca un întreg spectru de boli fizice, emoționale și mentale. „Metodele sunt simple și extrem de ușor de înțeles; oricine poate învăța și aplica vindecarea pranică extrem de repede. Atingerea fizică nu este necesară deoarece practicantul aplică vindecarea pranică asupra Corpului Energetic mai degrabă decât asupra corpului fizic. Emoțiile negative și experiențele traumatice sunt în esență forme de gând negative și entități emoționale încrustate în aură și în centrii energetici critici”, arată specialiștii de la Esperando.

„Meditația Inimilor Gemene” este o metodă folosită pentru obținerea relaxării profunde, eliminării stresului, îmbunătățirea și menținerea stării de sănătate, creșterea creativității și inteligenței și obținerea păcii interioare. Este practicată de milioane de persoane în toată lumea și este o tehnică simplă, naturală și fără efort. „Meditația  este un adevărat dar, un dar ce aduce responsabilități , responsabilități ce aduc pace și iubire și răspândesc sămânța bunăvoinței și dorinței de a face bine. Această scurtă meditație nu doar ușurează suferința umană, dar contribuie la manifestarea planului Divin. Ne atinge profund în interiorul nostru și îndepărtează tot întunericul din noi. Devenim un canal divin și binecuvântăm întreg pământul”, mai arată specialiștii în terapia Pranic Healing.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here