EPISOD DE CONTRABANDĂ – Ţigări ascunse într-o anexă din Lunca la Tisa (FOTO)

790

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sighetu Marmației au descoperit și confiscat, în urma unor acțiuni desfășurate pe linia combaterii contrabandei cu țigări, cantitatea de 10.000 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 117.000 lei.

În data de 5 decembrie, în jurul orei 21.00, la nivelul Sectorul Poliției de Frontieră Sighetu Marmației, s-a declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări de proveniență ucraineană. Astfel, poliţiştii de frontieră au observat într-o anexă ce aparține unui imobil din apropierea frontierei de stat, pe direcția localității Lunca la Tisa, mai multe colete cu țigări.

“La fața locului s-a deplasat o echipă operativă care a procedat la cercetarea și supravegherea zonei, fiind astfel descoperite 18 colete cu țigări. În urma inventarierii acestora, a rezultat cantitatea de 10.000 pachete țigări, în valoare de aproximativ 117.000 lei. În cauză, se efectuează cercetări pentru identificarea persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale, la final urmând a se lua măsurile legale ce se impun”, a precizat Radu Lungu, purtătorul de cuvânt al ITPF Sighetu Marmaţiei.

Cătă ŢINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here