EMOȚIONANT – Tânărul decedat în Fersig a fost condus pe ultimul drum, ca un mire, de zeci de oameni (FOTO)

1941

Multă suferință, zilele acestea, pentru membrii familiei, prietenii și apropiații lui Dănuț Ionuț, tânărul în vârstă de numai 20 de ani, decedat în teribilul accident feroviar de la Fersig.

Este greu de descris emoțiile și sentimentele celor care l-au cunoscut pe Dănuț Ionuț din Fersig, comuna Satulung. Oamenii care l-au apreciat i-au făcut o primire pe care nu poți să o descrii în cuvinte. Trupul neînsuflețit al lui Dănuț a ajuns în weekend în Fersig, după ce specialiștii de la Medicina Legală au efectuat necropsia.

Este incredibilă solidaritatea de care au dat dovadă prietenii lui Dănuț. La volanul mașinilor din dotare, aceștia au așteptat convoiul venit din Baia Mare, la intrarea în Fersig. De aici, Dănuț a fost însoțit de prietenii săi. Acești oameni sufletiști l-au însoțit pe tânărul decedat până la capelă, unde avea să fie locul în care avea să parcurgă ultimul său drum din această viață.

A fost mulțime de oameni la slujba de înmormântare, care a avut loc luni. Suferința celor care l-au iubit și apreciat pe Dănuț nu a putut fi descrisă în cuvinte. Zeci de oameni au făcut capela din Fersig neîncăpătoare. Au fost multe, multe lacrimi!…

Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în pace!

Cătă ȚINEGHE

Citește și

ÎȚI CURG LACRIMILE – Dănuț a fost primit ca un mire în Fersig. Zeci de tineri l-au însoțit, neînsuflețit, de la Medicina Legală (FOTO)

LACRIMI – Dănuț, tânărul decedat în accidentul de la Fersig, va fi condus pe ultimul drum luni (FOTO)

CRUNTĂ SOARTĂ – Cine este tânărul decedat la Fersig. Firul vieții lui Dănuț a fost curmat brusc (FOTO)

ACTUALIZARE 3 – ACCIDENT FEROVIAR – Mașină spulberată de tren în Maramureș. Un tanar de 20 de ani a murit după ce a fost efectiv proiectat în afara autoturismului (FOTO)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here