EMOŢIONANT – Dar din suflet, la un spital din Baia Mare

3716

O scrisoare emoționantă a sosit pe adresa redacției în urmă cu câteva zile. Scrisoarea este semnată de Ioana Opreșan, o pensionară care a fost internată, recent la Secția Dermatologie a Spitalului de Psihiatrie și Boli Infecțioase din Baia Mare, la medicul Valentin Pop.

Pensionara descrie un episod atipic față de cele cu care ne-am obișnuit în ultimii ani, petrecut la spital.

„Una din doamnele asistente a venit cu o pereche de papuci albi, noi. Vecina mea de pat i-a admirat și a întrebat cât au costat, gândind să-și cumpere și ea, că avea probleme cu piciorul. Când a aflat, însă, prețul, a zis cu regret că ea nu-și poate permite un asemenea «lux» din pensia ei modestă.

Dar iată că, seara, la ieșirea din tură, doamna asistentă s-a întors cu papucii pe care abia i-a purtat o zi și i-a dăruit celei care și i-ar fi dorit, dacă pensia i-ar fi permis. Încurcată, uimită, doamna pensionară a ezitat să-i primească, dar am sfătuit-o să-i ia, ca să-i facă plăcere celei care știe că «dăruind vei dobândi»”, a scris pensionara.

În condițiile în care situații ale pacienților nemulțumiți sunt atât de frecvente, un astfel de episod ne poate da speranța că umanitatea nu a dispărut de tot.

Mai multe ştiri pe AxaNews.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here