EFECTELE PERFORMANȚEI – Ianis Hagi, dorit de elita cluburilor din Europa. Cât ar da Barca pe el

135

Performanța inedită a echipei de tineret a României, care a ajuns în semifinala Campionatului European U21, generează încă ecouri în fotbalul internațional.

Ianis Hagi (22 de ani) este unul dintre cei mai buni jucători pe care România s-a bazat la Euro 2019. Fiul ”Regelui” a fost asaltat cu oferte după prestațiile extraordinare de la turneul final din Italia, a notat digisport24.ro.

# Barca ar pune jos 15 milioane de euro
Ianis se află în radarul unor echipe de top din Europa, cum ar fi Barcelona și Bayern Munchen, însă echipa care îl dorește cel mai mai mult pare a fi alta, potrivit Gazzetta dello Sport. Conform presei din Italia, negocierile cele mai avansate pentru transferul lui Ianis sunt cu Borussia Dortmund.

Se pare că oficialii clubului din Germania au făcut deplasarea în Italia special pentru a-l urmări pe decarul ”tricolorilor mici”. Evoluțiile românului i-au impresionat pe nemți și doresc să obțină semnătura lui cât mai curând, notează aceeași sursă. Gică Popescu, președintele Viitorului, a declarat că este exclus ca Ianis să rămână la Viitorul Constanța. În afară de Barcelona, Bayern și Borussia, de Ianis s-au mai interesat și Galatasaray, Arsenal, Sevilla și Genk.

Scouterii catalinilor au fost atât de impresionați de Ianis, încât Barcelona ar fi în stare să pună jos 15 miloane de euro pentru Ianis, conform gsp.ro. Hagi Junior ar deveni cel mai scump jucător care pleacă din Liga 1, devansând recordul lui Nicolae Stanciu, transferat de la FCSB la Anderlecht, în 2016, pentru 10 milioane de euro.

Cătă ȚINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here