EDITORIAL – Puterea politică se înfoaie grosolan, apelând la dube

407

După ce au mătrăşit (citeşte „au călcat în picioare toate regulile scrise şi nescrise ale democraţiei“), orice fir de democraţie, după ce şi-au dat legi cu dedicaţie pentru ei şi ai lor, aceşti Păcălici care ne conduc (că dacă au fost votaţi, manipulând cu neruşinare în numele mândriei de a fi român) Tăriceanu şi Dragnea s-au trezit brusc din somnul totalitarismului de sorginte ceauşistă (nu sunt capabili de stalinism), s-au uitat pe coridoarele Parlamentului şi au văzut câţiva tineri (vreo 50) care-i huiduiau pe merit. S-au pus imediat pe dat declaraţii! Cică „în Parlament au intrat fasciştii“ sau că ăia care huiduie sunt comuniştii şi că-n orice ţară civilizată ar veni duba să-i ia!

Fain zici, coane Tăricene! Adică voi credeţi că aţi făcut din România o ţară civilizată?!? Credeţi că nu v-a văzut nimeni că de aproape doi ani aşteptaţi ca să devină legi noile coduri penale (ăla efectiv şi ăla de procedură)?! Păi, aţi transformat ţara într-un cazan de ură! Aţi călcat în picioare democraţia! Aţi golit de conţinut funcţia Preşedintelui României, ales de către popor! Şi după ce aţi produs toate „minunăţiile“ astea, ca să nu le zic „porcăriile“, strigaţi de spaimă în faţa a vreo 50 de tineri români că vin fasciştii?!?

Ruşine! Şi pentru multe altele ar trebui să fie cuprinşi de ruşine guvernanţii ăştia.
Păi, când veţi face autostrăzi n-o să mai fie români care să circule pe ele ş.a.m.d.. Veţi rămâne singuri în ţară, cu duba şi cu scutierii, plus jandarmii!Câtă neruşinare pot să aibă în minţile lor cei care guvernează, au dărâmat democraţia şi când se protestează cheamă, panicaţi, dubele!

Nu e dictatură! Nu sunt capabili aceşti doi lideri să instaureze un stat condus cu forţa!
Bălmăjesc, lansează stupizenii, nu pun nimic în practică în timp ce românii împărţiţi în două, cu o prăpastie de netrecut între ei, îşi cultivă ura unii împotriva celorlalţi. A turna gaz pe focul urii româneşti e sinonim cu a da foc la ţară. Habar n-am care e „pohta ce pohtesc“ cei care conduc azi România dar e clar că au băgat căruţa în hârtoape, au ratat şansele una câte una şi de-acuma apelează la dube (ei, cei care până mai ieri criticau statul şi dubele lui) cuprinşi de o spaimă viscerală. E spaima unor lideri politici care nu ştiu ce să facă cu puterea pe care le-a dat-o poporul prin vot. Asta e!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here