EDITORIAL – Klaus Iohannis a terminat de citit decizia CCR de revocare a şefei DNA şi…

485

Veste (ne)aşteptată în România! După o lectură profundă a deciziei CCR de revocare a şefei DNA şi după ce preşedintele României a fost supus tirului pesedist ameninţător de tipul „Preşedintele are de dat bani la stat şi ministrul de Finanţe e obligat să se ocupe de această chestiune“ (citat aprox. Liviu Dragnea), Iohannis a revocat-o pe Laura Codruţa Kovesi.

Ar trebui să scriem simplu: Şi ce dacă a revocat-o?! Omul a respectat Constituţia României care spune că „deciziile CCR sunt obligatorii“.Nu-i chiar aşa. E un pic altfel. Cu revocarea asta, Iohannis şi ai lui susţinători sunt înfrânţi de PSD şi de… Liviu Dragnea. Asta e percepţia pe plan naţional. Cine cunoaşte românii ştie că aceştia vor spune: „Ai v`zut, domnule, s-a încordat la mu[chi Dragnea şi Iohannis a cedat. Cine-i şeful în ţara asta? E Dragnea, degeaba spun ori scriu unii prin presă şi pe la televiziuni“! C-aşa-i poporul!

Domnul Iohannis, dacă şi-ar fi cunoscut poporul, ar fi ştiut că aşa se va spune!E o bilă politică albă pentru Dragnea ceea ce a făcut Iohannis cu revocarea. Şi mai e ceva: „Preşedintele a lungit-o prea mult şi a revocat-o pe Kovesi în momentul în care PSD-ul se adunase în şedinţă ca să-l suspende pe Iohannis“ ş.a.m.d..C-o fi o coincidenţă ori altceva nici nu mai contează. Percepţia publică e suverană în politică. PR-ul lui Dragnea merge perfect deşi e sinistru pentru România!

Ceea ce spune Iohannis legat de lupta împotriva corupţiei „care trebuie să continue“ e hilar.
Iohannis are PR, are consilieri care-l sfătuiesc foarte prost! Şi, uite-aşa, după ziua de ieri am aflat că toţi trebuie să respectăm decizille CCR! „Şi să le punem în aplicare“, mai zice preşedintele României, îndemnând Parlamentul să facă la fel ca el, ca preşedintele Iohannis etc., etc..Şi uite-aşa se scrie istoria acestor luni de zile ale anului 2018, Anul Centenarului Marii Uniri! Nu-i aşa?!? Ba e exact aşa! Ceea ce face PSD-ul ca joc de imagine e lecţie de politică. Cu rezultate nefaste pentru naţiune dar tot lecţie politică rămâne. Şi în politică imaginea contează în proporţie de 100%! Poate-i spune vreun consilier şi lui Iohannis chestiunea asta. Nu de alta dar până se va gândi şi se va constata că e chiar aşa va fi mult prea târziu pentru România!

P.S. De azi, PSD-ul poate să revină la o faţă umană în raport cu preşedintele Iohannis, c-aşa-i în politică prin spaţiul ăsta mioritic!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here