EDITORIAL – Colții siniștri ai tranziției din România trebuiau să poarte un nume: „Popicu”!

295

„Popicu” din Caracal, individ frustrat, plecat din oraș în Italia, cu probleme legate de proxenetism în „cizmă”, reîntors acasă, a ajuns, de câteva zile, simbolul hâzăniei, aberațiilor și grobianismului tranziției.

„Popicu” a dus cu mașina-i (într-un soi de taximetrie ilegală) două fete: Luiza și Alexandra. În aprilie pe Luiza și joia trecută pe Alexandra. Luiza avea 18 ani și Alexandra 15 ani. Animalul ăsta născut în Caracal, crescut și „educat” în haosul ultimilor 30 de ani în România, le-a violat, ucis și transformat în cenușă pe tinerele care-și doreau să ajungă acasă făcând autostopul.

România nu e o țară sigură! Liniștea și siguranța cetățeanului nu sunt garantate de nimeni! Trăim la voia „Popicilor” ce pândesc ca animalele de pradă din junglă. „Popicu” din Caracal, ascuns într-o casă halucinantă, o casă a ororii și a dezmățului, a fost stopat din drumu-i spre alte crime de curajul Alexandrei, fata de 15 ani, care a reușit să anunțe pericolul în care se afla la numărul de urgență 112! Ultimele cuvinte ale acestei copile au fost către operatoarea de telefonie: „Vine! Vine!”.

Venea, de fapt, „mizeria umană”, „jegul” din Caracal, criminalul nenorocit care, prinzând-o că vorbește la telefon, a ucis-o fără să i se miște vreun mușchi al feței, după ce o sechestrase, o violase și dorea să o plaseze la „produs” în străinătate. Ce țară! Ce oameni mizerabili trăiesc în plină fărădelege, terorizând, făcându-și mendrele și nenorocind destine! Cazul „Alexandra” arată eșecul guvernării pesediste. Oricât s-ar văita pesediștii că și-au dorit legi blocate de Opoziție etc., situația e una singură: PSD-ul s-a aflat și se află la butoanele unde „Popicul” de Caracal face singur legea! Ca el sunt numeroși alți „Popici” a căror evoluție trebuie oprită.

E o adevărată revoltă populară. Românii ies în stradă, solidarizând cu victima, Alexandra devenind simbol al siguranței cetățeanului în România! Cei care s-au jucat cu românii, cei care au generat haos legislativ și au produs indivizi precum „Popicu” de Caracal se apropie de momentul când vor „da samă” în fața românilor!

Marian ILEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here