EDITORIAL – Ce spune statistica neiertătoare despre Covid-19!

90

Coronavirusul Covid-19  a dus la moartea a 21.292 persoane pe plan mondial în perioada 1 ianuarie-25 martie a anului curent!

Într-o statistică a deceselor survenite în aceeași perioadă apar următoarele boli care continuă, în tăcere, să facă ravagii în țările lumii: astfel avem 113.034 de decese din cauza gripei, 228.095 de oameni au murit din cauza malariei, 249.904 oameni s-au sinucis, 313.903 au murit în accidente de mașină, alți 390.903 oameni sfârșind răpuși de HIV. Și statistica merge mai departe, arătând că-n aceeași perioadă în care 21.292 de oameni mureau de Covid-19: 581.594 sfârșeau lupta cu viața din cauza alcoolismului și 1.162.481 de cetățeni ai lumii închideau definitiv ochii din cauza fumatului în timp ce de cancer mureau 1.909.804 iar de foame 2.382.324!

În aceeași perioadă, în lume s-au efectuat 9.413.702 avorturi!

E o statistică halucinantă care „dă samă” despre tarele acestei lumi în care trăim, zice-se, cu securea călăului Covid-19 deasupra capului.

E o statistică neiertătoare care ne arată că în trei luni de zile 21.292 de cetățeni ai lumii au sfârșit de Covid-19!

Epidemia aceasta care ocupă viețile oamenilor a plasat în tăcere restul morților lumii! Mii de ore de televiziune, de la buletine de știri la emisiuni dedicate Covid-19 au ocupat viețile a miliarde de oameni!

Nu se mai vorbește despre cancer, fumat, foamete, avorturi etc., etc. Covid-19 a devenit fenomen social mondial. A plasat lumea în acea păguboasă „distanțare socială” care va dovedi că a fost un eșec, alimentând cel mult creșterea sinuciderilor.

E cel puțin straniu cum Covid-19 a polarizat întreaga atenție a mapamondului. E o construcție politico-mediatică în care o boală fără leac sperie omenirea obișnuită cu morții rezultați din alte numeroase boli fără leac ale omenirii!

Și, uite-așa, pierdem un an din viață, fiind, probabil, victimele unor minți diabolice ce vor să reașeze lumea în alte granițe, atât politice cât și economice (poate chiar religioase)!

E o lecție pe care oamenii secolului 21 o învață cu duritate pe propriile lor piei!

Scriu despre o generație a Net-ului manipulabilă grosier. Pericolul unor manipulări viitoare este uriaș.

Mai trebuie, doar, zeificat cel care va găsi medicamentul ce va vindeca această boală! Cu restul morților și cu restul bolilor care ne omoară în fiecare zi generația tânără a acestui început de secol 21 s-a obișnuit. Vai mama ei de generație! Cam atât!

P.S. Și n-am scris nimic despre felul în care în trei luni de zile s-a intrat într-o crâncenă recesiune economică, aptă „statistic” să crească exponențial numărul morților din cauza foametei în anul 2020!

P.P.S. Și n-am scris despre marile mișcări sociale sinistre care se pregătesc în Europa și despre felul în care ordinea mondială se va schimba cu mare duritate.

Deja se vorbește despre un model asiatic de capitalism care ar fi util întregii lumi! Ș.a.m.d.

Marian ILEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here