ECHIPĂ COMPLETĂ – Suedeza Linn Blohm va juca la CS Minaur Baia Mare

165

Transfer de marcă anunțat azi oficial de CS Minaur. Linn Blohm (Kobenhavn Handbold, Danemarca) va juca în sezonul următor la gruparea băimăreană, fiind a treia suedeză transferată în această vară după Philippa Idehn (portar) și Mikaela Massing (inter stânga).

Linn Blohm joacă pe postul de pivot și are 28 de ani. La ultimul Campionat Mondial, desfășurat anul trecut în Japonia, a fost aleasă în echipa ideală a competiției (All star team) pe postul de pivot.

Linn Blohm pare să fie “piesa” care lipsea din lotul anunțat oficial acum câteva zile de CS Minaur pentru sezonul 2020-2021, gruparea băimăreană anunțându-se în acest moment o concurentă redutabilă pentru SCM Râmnicu Vâlcea și CSM București în lupta pentru titlu.

Marius CÎMPIAN

foro stregspiller.com

1 COMENTARIU

  1. Sa speram ca nu e inca completa! E foarte bine ca s-a adus un pivot de mare valoare, dar este necesar si un centru pe masura care sa-l puna in valoare. Si cum inca nu se stie cat va lipsi cristina Lazlo de pe teren… nu e rezolvata problema. Andreea Popa este foarte ambitioasa si de mmare viitor, dar ne trebuie si cineva mai cu experienta, mai ales ca fetele vor juca in Cupa EHF. La prezentarea initiala a lotului, clubul anunta ca mai sunt negocieri cu 2 jucatoare, s-a vehiculat atunci numele lui LinnBlohm, deci asteptam si al doilea nume cu mare interes!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here