EBT FINALS 2019 – Naționalele de handbal pe plajă ale României vor juca pentru locurile din partea inferioară a clasamentului

335

Pe plaja amenajată în Centrul Vechi din Baia Mare continuă meciurile EBT Finals 2019, finala Campionatului European de Handbal pe Plajă rezervată echipelor de club, azi disputându-se ultimele meciuri din grupe. La această competiție participă, în calitate de invitate, și echipele naționale ale României.

Reprezentativa feminină Beach Girls (antrenor Adrian Georgescu și Ionuț Deli-Iorga) a obținut două victorii (2-1 cu LadyBugs și 2-1 cu CAIPIranhas) și a înregistrat patru înfrângeri (0-2 cu OVB Beach Girls@, 0-2 cu BHC 2areg, 1-2 cu Club Balonmano Getasur și 0-2 cu GRD LECA). În poarta României s-a aflat Andreea Nastasă (CS Minaur). Echipa Beach Girls va juca duminică pentru locurile 11-12.

Reprezentativa masculină Tricolorii (antrenor Aihan Omer) a pierdut toate meciurile disputate (0-2 cu Pinturas Andaluciá BMP Sevilla, 0-2 cu HEI Beachhandball, 0-2 cu BHC 2areg, 0-2 cu Beach Stars BHC, 0-2 cu EFE – Os Tigres și 0-2 cu 12Monkeys Köln BHC). Cel mai cunoscut jucător din echipa României este fostul internațional Mihai Rohozneanu. Echipa Tricolorii va juca duminică pentru locurile 13-14.

Semifinalele și finalele competiției se vor disputa duminică după-amiază, ceremonia de premiere fiind programată la ora 19.45.

Marius CÎMPIAN

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here