E SEZONUL! – Cele mai multe incendii din Maramureş, din ultima perioadă, sunt de vegetaţie uscată

597

Pompierii militari maramureșeni au lucrat la foc continuu în intervalul 15-19 august, în pofida minivacanţei de Sfânta Maria.

Militarii au lichidat în acest interval mai multe incendii izbucnite la vegetație uscată, în urma cărora au ars peste 60 de hectare de vegetație. Localitățile în care pompierii au intervenit pentru lichidarea incendiilor de vegetație sunt: Baia Mare, Tăuții de Sus, Tăuții Măgherăuș, Baia Sprie și Mireșu Mare.

Miercuri, 15 august, militarii din cadrul Pichetului de Pompieri Târgu Lăpuș au intervenit în localitatea Fânațe pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o magazie. În urma incendiului a ars anexa gospodărească, în proporție de 80%, și circa doi metri cubi de lemn de foc.

Joi, 16 august, pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Fărcașa au lichidat un incendiu izbucnit la o afumătoare. Focul a distrus aproximativ şase metri pătrați din afumătoare.

Sâmbătă, 18 august, pompierii vișeuani au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei case. Flăcările au mistuit circa 200 de metri pătrați din acoperișul casei și aproximativ cinci tone de fân depozitate în podul casei, conform ISU Maramureş.

Cătă ŢINEGHE

Mai multe ştiri pe AxaNews.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here