DUPĂ DECLARAȚIILE DESPRE CONCEDIERI – Maramureșeanul Remus Borza, demis de Viorica Dăncilă

480

Premierul Viorica Dăncilă l-a demis pe consilierul său economic, maramureșeanul Remus Borza. Decizia a fost luată după declaraţiile acestuia despre reducerea numărului de bugetari, au declarat surse guvernamentale pentru Știrile Pro TV.

Borza susţine că Guvernul are mult prea multe ministere şi că ar trebui să renunţe la câteva dintre ele.

”La Guvern trebuie să mai reducem din ministere. Mai răruţ e mai drăguţ. E mai eficient, mai rămân bani să facem şi o fabrică în România”, a spus Remus Borza după numire.

Sâmbătă, 8 iunie, după ce informația privind demiterea sa a apărut pe surse, Remus Borza a spus că încă nu a primit nicio informație oficială în acest sens, dar a admis că declarațiile lui au făcut vâlvă la Guvern și PSD.

”Nici nu s-a uscat cerneala de pe legitimație, nu am avut timp să vorbesc cu doamna premier… Abia mi-am luat vineri legitimația… Au fost voci din Guvern care mi-au spus să fiu atent la declarații… Ar fi fost bine pentru Guvern să-și asume cifrele, să-și asume reforma.

Unii din Guvern și din PSD s-au inflamat… Nu poți să schimbi peste noapte viziunea mea și principiile. Trebuie să acceptăm această realitate, că vorbim despre investiții supergonflate, că reforma în administrație se impune”, a declarat sâmbătă pentru Știrile Pro TV Remus Borza.

Deputatul Remus Borza a fost desemnat în 30 mai consilier onorific al premierului pe probleme economice, reformă şi fiscalitate și s-a înscris acum o săptămână în PSD.

AxaNews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here