DUPĂ 4 ANI – Ana Maria Tănasie se întoarce în Baia Mare și anunță un alt transfer făcut de CS Minaur

183

Extrema stângă Ana Maria Tănasie (Măgura Cisnădie) a anunțat că va juca din sezonul viitor la CS Minaur, după o pauză de patru ani. Într-o postare pe Facebook, Ana Maria dezvăluie încă un transfer făcut de gruparea băimăreană.

“Dragi suporteri, după patru ani mă întorc acasă, acolo unde am crescut sub ochii voștri, suporterii care mi-ați purtat mult drag. Știu ca v-am anunțat destul de târziu sau poate am negat faptul ca nu voi fi acolo lângă voi. Dar mi-am dorit să fac o surpriză. Mă reîntorc alături de o foarte bună prietenă… Angela Cioca”, este mesajul emoționant adresat suporterilor băimăreni de Ana Maria Tănasie.

Ana Maria Tănasie este născută în 6 aprilie 1995, în Hunedoara. A venit la HCM Baia Mare în 2013, de la HC Zalău, devenind în scurt timp una dintre favoritele fanilor băimăreni. După un campionat a fost împrumutată la SCM Craiova și a jucat din nou pentru HCM Baia Mare în sezonul 2015-2016. Ulterior a mai evoluat la Dunărea Brăila, SCM Craiova, SCM Râmnicu Vâlcea și Măgura Cisnădie.

Născută în Târgu Jiu, în data de 23 ianuarie 1995, Angela Cioca (pivot, dar poate juca și la linia de 9 metri) a fost campioană de junioare I și II cu ACS Școala 181 București. Ca senioară a evoluat în Germania, Norvegia și Spania, ultima dată la CD Salud Tenerife.

Marius CÎMPIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here