DRAMĂ – O tânără de 20 de ani a murit după ce a căzut de la etajul șapte al unui bloc

389

Tragedie fără margini în municipiul Satu Mare. Potrivit primelor informații obținute de reporterii PresaSM, se pare că o tânără, în vârstă de 20 de ani, din municipiul Satu Mare, a căzut de la etajul al șaptelea al unui bloc situat în zona intersecției de la Burdea, în Cartierul Micro 14.

Totul s-ar fi întâmplat azi-noaptei, în jurul orei 01.00. Cu toate că la fața locului s-au deplasat echipaje medicale de prim-ajutor, paramedicii nu au mai putut face nimic pentru victimă, rănile fiind fatale în urma impactului cu solul.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs această tragedie. Oamenii legii iau în considerare și posibila variantă a unui act suicidal, posibilitate luată în calcul după ce ar fi pus cap la cap informațiile din anchetă și în urma audierii unor persoane.

Corpul neînsuflețit va fi depus la Prosectura Spitalului Județean Satu Mare în vederea efectuării autopsiei. Medicii legiști vor avea ultimul cuvânt în acest caz, urmând să stabilească dacă a fost un act suicidal sau un accident.

Sursa www.presasm.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here