DRAGĂ DOMNULE PROFESOR! – Aneta Udriştioiu, mesaj emoţionant la decesul antrenorului de suflet, Ion Milovan

1824

“Din păcate, o ființă dragă mie s-a stins din viață, a plecat mult prea repede dintre noi. Ion Milovan, antrenorul care mi-a pus pentru prima dată mingea de handbal în mână, datorită căruia sunt ceea ce sunt astăzi. Vă mulțumesc, domnule profesor! Un om devotat muncii lui. Îmi voi aduce aminte cu drag de tot ce am trăit alături de dumneavoastră. Drum lin, domnule profesor, nu vă voi uita niciodată”.

Acest mesaj emoţionant a fost postat de Aneta Udriştioiu. Jucătoare de naţională, care a jucat la HCM Baia Mare, SCM Craiova, Dunărea Brăila, CSM Ploieşti şi, în prezent, se află la CSM Bucureşti.

L-am cunoscut prea puţin pe Ion Milovan, “Milo”, primul antrenor al Anetei. Însă, am avut un respect deosebit faţă de el. Am vorbit cu el câteva minute şi m-a impresionat mult modul său de a privi handbalul. Mai mult ştiu de la Aneta şi de la Kate Milovan, fiica sa. Şi am realizat cât de important a fost pentru handbalul românesc. Ştiu cât de mult au contat sfaturile sale pentru jucătoarele care au ajuns să facă performanţă. Mă înclin în faţa a tot ce a creat el!

Dumnezeu să îl ierte şi să îl odihnească în pace!

Cătă ŢINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here