DRAGĂ DOAMNĂ PROFESOARĂ! – Elevii de la CE “N. Titulescu” Baia Mare strâng bani pentru fiul profesoarei decedate în timpul serbării de 8 Martie

26165

Decesul profesoarei Christina Pop, de la Colegiul Economic “Nicolae Titulescu” Baia Mare a produs o mare emoție în rândul foștilor elevi. Băimăreanca a murit în timpul serbării de 8 Martie a fiului său, desfășurată la Școala Gimnazială “Nicolae Iorga”. Christina Pop își creștea singură fiul de șase ani, acesta aflându-se în acest moment într-o situație delicată, rămând în grija tatălui Christinei Pop, care este pensionar.

Elevii de la Colegiul Economic “Nicolae Titulescu” nu au rămas insensibili la această dramă și au inițiat o campanie de strângere de fonduri, la inițiativa Dacianei Păscan.

“Christina Pop a fost un cadru didactic demn de laudă, perseverentă și muncitoare, care nu și-a pierdut niciodată încrederea în elevii ei. Acum este rândul nostru să-i arătăm recunoștință.
Să arătăm că suntem oameni cu suflet, iar în postul Paștelui să facem o faptă bună. Dintr-o pensie nu poți să îți plătești utilitățile, medicamentele, mâncarea și să crești un copilaș.
La Colegiul Economic <Nicolae Titulescu> Baia Mare, Consiliul Școlar al Elevilor a demarat o strângere de fonduri pentru copilașul doamnei profesoare, iar fiecare persoană din cadrul liceului care vrea să contribuie cu o suma, oricât de mică, este bine venită. Vă rog să mă contactați pentru a putea dona suma de bani”, a scris Daciana Păscan, pe contul ei de Facebook.

Marius CÎMPIAN

Mai multe știri pe AxaNerws.ro!

Citește și

TRAGEDIE – O băimăreancă a decedat în timpul serbării de 8 Martie a fiului ei 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here