ARTĂ – Două expoziții de fotografie vor fi vernisate la Biblioteca Județeană Baia Mare

417

Luni, 12 februarie, de la ora 15, în Salonul Artelor a bibliotecii băimărene va avea loc vernisajul expoziției personale de fotografie intitulată “Obiectiv”, a elevului Dragoș Tarța de la Colegiul Național “Gheorghe Șincai” Baia Mare.

“Expoziția de luni este primul meu eveniment de acest gen. Fotografia reprezintă pasiunea mea de vreo cinci ani, dar abia în ultimii doi ani am tratat-o mai serios. Fotografiile pe care urmează să le expun sunt din diverse locații din călătoriile mele, cât și de la work-shopurile de fotografie la care am participat”, a declarat, pentru Glasul Maramureșului, Dragoș Tarța.

Expoziția conține 25 de fotografii de peisaj și va putea fi vizitată în perioada 12-22.

Marți, 13 februarie, de la ora 17, în Salonul Artelor, al bibliotecii, va avea loc vernisajul expoziției de pictură de grup intitulată “Valorificări cromatice”, a studenților de la masteratul “Valori plastice și reflexive ale imaginii în pictura contemporană”, din cadrul Universității Tehnice Cluj-Napoca, Centrul Nord din Baia Mare. Aceștia vor expune creații personale ale picturii de șevalet, cu o tematică variată: natura, abstracționismul și portretul.

Expun: Sandrina Abrihan, Robert Balogh, Gabriela Ciordaș, Carmen Daubner, Marius Mitre, Alin Opriș, Mihaela Pop și Dana Săsăran. Curator: conf. univ. dr. Kovacs Bertalan.
Expoziția va putea fi vizitată în perioada 13-23 februarie.

Marius CÎMPIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here