DOSARE PENALE- Distracție la volan încheiată cu o întâlnire cu Poliția Rutieră

255

Cinci dosare penale pentru cinci bărbaţi care au comis infracţiuni la regimul rutier în weekend-ul care tocmai s-a încheiat. Cei cinci bărbați au fost prinși de polițiștii rutieri la volan deși consumaseră băuturi alcoolice sau nu dețineau permis de conducere. 

Potrivit informațiilor furnizate de către Inspectoratul de Poliție al județului Maramureș, trei dintre aceştia au fost depistaţi în trafic conducând sub influenţa băuturilor alcoolice şi au vârste cuprinse între 29 şi 58 de ani. În urma testării cu aparatul etilotest, aceştia au avut o alcoolemie între 0,72 mg/l şi 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ceilalţi doi conducători auto, ambii în vârstă de 19 ani, au fost depistaţi de poliţişti conducând autoturisme fără a deţine acest drept.

Din cei cinci conducători auto, doi au provocat şi accidente rutiere. Ionela Cozma, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș, a ținut să arate că faţă de unul dintre bărbaţi, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, iar faţă de altul au luat măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

În toate cazurile au fost întocmite dosare penale şi se continuă cercetările sub aspectul comiterii de infracţiuni la regimul rutier.

Dragoș HOJDA 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here