DONAȚII – Aparatură și instrumentar chirurgical de 80.000 de lei pentru Spitalul Județean

322

Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare, în cadrul proiectului de înființare a Compartimentului de Chirurgie Cardio – Vasculară, a primit, ca donație, instrumentar chirurgical și aparatură medicală în valoare de 80.000 de lei. Aparatura a fost predată conducerii celei mai mari unități spitalicești din județul Maramureș în cursul acestei săptămâni.

Aceasta este a doua donație făcută pentru înființarea acestui departament, pană acum fiind donată aparatură medicală în valoare de 50.000 de euro.

”În total, de-a lungul existenței sale, Asociația a donat spitalului județean opt aparate medicale în valoare de aproximativ 180.000 de euro. Noi ne dorim dotarea spitalului județean cu aparatură medicală nouă și performantă, în beneficiul pacienților maramureșeni, dar nu numai. Pană la 31 iulie se poate redirecționa 2% din impozitul pe venit, prin formularul 230, către asociația noastră, iar aceste donații vor fi folosite în beneficiul maramureșenilor prin creșterea calității serviciilor de sănătate din județ”, a arătat Călin Herțeg, vicepreședintele Asociației Prietenii Spitalului ”Dr. Constantin Opriș„.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here