DONAȚIE – Două ventilatoare au intrat în dotarea Spitalului Județean Baia Mare

58

Cluburile ROTARY Baia Mare, Rotary Baia Mare 2005 şi Rotary Târgu Lăpuş, Rotaract şi Interact au donat secţiei de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă “Dr. Constantin Opriş” Baia Mare două aparate de ventilaţie şi monitorizare respiratorie marca Mindray SV 300.

Donaţia s-a realizat în urma derulării proiectului „Uniţi pentru sănătate”, demarat în luna martie 2020, prin care s-au strâns peste 258.000 de lei destinaţi achiziţionării de echipamente de protecţie şi aparatură medicală pentru cadrele sanitare din Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare şi Spitalul Orăşenesc Târgu Lăpuş.

”Aducem cele mai sincere și calde mulțumiri cluburilor Rotary Baia Mare și Rotary Târgu Lăpuș, dar și tuturor celor care au ales să vină în întâmpinarea acestui proiect frumos care, în final, duce la salvarea de noi vieți. Mulțumim, totodată, tuturor celor care, în aceste luni de grea încercare pentru sistemul medical au donat din puținul lor, arătând că respectă munca medicilor din Spitalul Județean de Urgență și, totodată, că le pasă de semenii lor”, a declarat managerul interimar, Vasile-Ioan Pop.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here