DIRECTOR TEHNIC – Romulus Buia, în staff-ul unei echipe de Liga 3

695

Romulus Buia părăsește încă o dată Baia Mare și se întoarce în Timișoara, loc în care este la fel de iubit ca în orașul natal. După ce a ratat în vară promovarea cu CS Minaur în Liga 2, în calitate de director tehnic, Romulus Buia va ocupa aceeași funcție la o altă echipă din Liga 3, ACS Poli Timișoara.

„Doamnelor și domnilor, legenda se întoarce la Poli Timișoara! Poli Timișoara, prin administratorul special Petre Mușat, a ajuns la un acord cu Romulus Buia, care completează staff-ul tehnic al echipei noastre și va ocupa poziția de director tehnic.

Născut pe 15.06.1970, Buia a avut o lungă carieră de fotbalist. A purtat de două ori tricoul echipei naționale și a jucat, printre altele, pentru FC Baia Mare, Universitatea Craiova, Sportul Studențesc sau Dinamo București. Și-a asigurat însă un loc în sufletele suporterilor alb-violeți după ce a purtat tricoul lui Poli în perioada 2002-2005, la revenirea Timișoarei pe prima scenă a fotbalului românesc. Ca antrenor, s-a remarcat prin rezultatele obținute la FC Baia Mare și la Comuna Recea, ocupând ultima oară postul de director tehnic la Minaur Baia Mare.

Romică se alătură astfel foștilor săi colegi și actuali antrenori ai echipei noastre, Silviu Bălace, Răzvan Ionilă și Gyuri Stoianov, aducând cu sine un important plus de experiență la acest nivel competițional. Îi dorim bun venit și mult succes la Poli!” este anunțul făcut de ACS Poli pe site-ul oficial al clubului.

Printre alții, la ACS Poli Timișoara joacă și Cristian Daminuță, fotbalist care a trecut în cariera lui, printre altele, pe la AC Milan, Internazionale Milano și…FCM Baia Mare (2016).

Marius CÎMPIAN

foto acspoli.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here