DIN MARTIE- TAROM va opera cinci zile pe săptămână de pe Aeroportul Internațional ”Maramureș”

622

Primele vești din acest an cu privire la zborurile de pe aeroportul din Tăuții Măgherăuș au fost anunțate astăzi. Compania Națională TAROM își modifică, incepând cu data de 4 martie 2019, programul de zbor pentru Baia Mare și Satu Mare, iar aeronavele TAROM vor opera cinci zile pe săptămână de pe ambele aeroporturi, către București și retur. Reprezentanții TAROM au arătat că, în demersurile lor, contează pe o dezvoltare echilibrată ale celor două rute, având în vedere că aeroporturile de destinație sunt în aceeași arie de captare.

”Dorim să mulțumim partenerilor din Baia Mare și Satu Mare pentru întreg sprijinul acordat dezvoltării și promovării acestor rute către București și retur, iar călătorilor noștri le reamintim că, în prețul biletului TAROM sunt incluse un bagaj de cală, bagaj de mână, catering la bord și free check-in în aeroport”, arata cei de la Tarom.

Zborurile de pe Aeroportul Internațional Maramureș au fost reluate la începutul lunii septembrie 2018, TAROM operând, în aceste luni, cu o frecvență de două zboruri săptămânale pe ruta Baia Mare – București și retur.

”Așa cum am anunțat, în urma discuțiilor pe care le-am avut cu reprezentanții TAROM, s-a decis ca, începând cu data de 4 martie 2019, compania națională aeriană să opereze cinci zboruri pe săptămână pe ruta Baia Mare – București și retur, de luni până vineri. Urmează să discutăm și despre creșterea activității Aeroportului, dar și despre dorința pe care o avem cu toții, aceea de a aduce înspre și dinspre Baia Mare cât mai multe zboruri internaționale. Până în prezent, trei mari operatori de turism vor opera zboruri din Baia Mare către Antalya (Turcia) si retur, în perioada iunie – septembrie 2019, însă odată finalizate lucrările care se desfășoară în jurul aeroportului vom avea și foarte multe curse cargo”, a declarat șeful administrației județene, Gabriel Zetea.

Dragos HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here