DIN 1 IUNIE – Se redeschid terasele, se va putea merge la plajă și se reiau competițiile sportive și spectacolele în aer liber. Fără declarație la deplasările între localități

179

De la începutul lunii viitoare, câteva activități care până acum au fost interzise vor redeveni posibile. Astfel, de la 1 iunie se redeschid terasele. Mesele vor trebui să fie la cel puțin doi metri și vor putea să stea maximum patru persoane la o masă. Tot de la 1 iunie se va putea merge la plajă, dar și aici e nevoie de păstrarea distanței de cel puțin doi metri între scaunele de plajă.

Tot de la 1 iunie va fi reluat transportul internațional, rutier și feroviar și vor deveni posibile spectacolele în aer liber, cu un număr de până la maximum 500 de spectatori, însă aceștia vor trebui să fie așezați pe scaune, la distanțele care sunt impuse de regulile de distanțare.
În ce privește deplasările în afara localității, acestea de la 1 iunie vor fi libere. Deci nu va mai fi nevoie de declarație când ieșim cu mașina, sau cu piciorul, sau cu bicicleta din localitate.
De la aceeași dată se vor putea relua competițiile sportive pentru sporturile care se practică afară, în aer liber, și mai puțin sporturi de contact. Competițiile se vor desfășura în această etapă fără spectatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here