DIICOT – Fostul jucător al echipei Minaur, Pierre Yves Ragot, cercetat pentru trafic de droguri

110

Handbalistul francez Pierre Yves Ragot, fost jucător al echipei Minaur, este audiat de procurorii DIICOT, potrivit unor surse judiciare, citate de Agerpres. La domiciliul acestuia din Făgăraș au fost descoperite, în urma unei percheziţii, aproximativ 700 de grame de cannabis şi o instalaţie folosită la întreţinerea culturii indoor.

“La data de 4 iunie, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Braşov, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Braşov au efectuat o percheziţie domiciliară pe raza municipiului Făgăraş, judeţul Braşov, într-o cauză vizând săvârşirea de către un suspect, cetăţean francez, a infracţiunii de trafic de droguri de risc. În cauză există suspiciunea rezonabilă că, în perioada februarie – iunie 2020, suspectul, în vârstă de 34 de ani, a cultivat plante de cannabis, în vederea comercializării”, au precizat procurorii DIICOT, într-un comunicat de presă.

Pierre Yves Ragot locuiește la Făgăraș împreună cu soția lui, care este româncă. În România a jucat la Dinamo București, Minaur Baia Mare și în ultimul sezon la CSM Făgăraș, club care nu i-a mai prelungit contractul.

Dacă va fi găsit vinovat, Pierre Yves Ragot riscă o pedeapsă între 2 şi 7 ani de închisoare.

Marius CÎMPIAN

foto minaur.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here