DEZVĂLUIRE – O femeie a omorât un biciclist! S-a crezut că e o tânără șoferiță. Ancheta a dovedit altceva! (FOTO)

533

Femeia care s-a aflat la volan în momentul producerii accidentului în care un biciclist a murit se află în arest. În urma cercetărilor polițiștilor, este vorba despre o sibiancă în vârstă de 53 de ani, rudă cu tânăra de 27 de ani, despre care s-a crezut inițial că este de vină, a scris Info Trafic 24.

„În urma administrării probatoriului, a vizionării camerelor de luat vederi din zonă și audierii mai multor martori, precum și a tinerei în vârstă de 27 de ani, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Sibiu au stabilit faptul că nu tânăra a condus autoturismul în momentul producerii accidentului, ci o rudă a tinerei, o femeie în vârstă de 53 de ani”, spune Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

# Cum s-a produs accidentul
La data de 17 mai, în jurul orei 20,30, în timp ce femeia în vârstă de 53 de ani conducea autoturismul spre Agnita, la ieșirea Sibiu, pe viaduct, a efectuat manevra de depășire neregulamentară, încălcând marcajul longitudinal continuu, moment în care a acroșat un biciclist care circula pe aceeași direcție de mers. Imediat după producerea evenimentului, femeia a părăsit locul accidentului fără încuviințarea polițiștilor. Accidentul rutier s-a soldat cu decesul biciclistului, un bărbat în vârstă de 49 de ani, din localitatea Bungard, scrie oradesibiu.ro.

# Șoferița a fost reținută
Polițiștii au luat măsura reținerii femeii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea polițiștilor.

AxaNews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here