DERBY DE TRADIȚIE – Minaur și Steaua joacă pentru locul 3 (duminică, 23 februarie, ora 11, TVR 2)

297

CS Minaur (locul 5, 34p) și Steaua (locul 4, 35p) se întâlnesc duminică, 23 februarie, de la ora 11, în derby-ul etapei a 19-a a Ligii Zimbrilor. Partida va fi transmisă în direct de postul de televiziune TVR 2. Meciul va fi arbitrat de Claudiu Gorina și Florin Melencu (Craiova), în timp ce Ion Vizitiu (Hunedoara) va fi observator din partea Federației Române de Handbal).

Minaur – Steaua este o întâlnire de tradiție în handbalul masculin românesc. Înainte de Revoluție, cele două grupări au dat bătălii aprige pentru supremația pe plan intern, în rândul suporterilor băimăreni existând convingerea că Minaur nu a avut voie să câștige titlul în fața cluburilor departamentale Steaua și Dinamo.

Rivalitatea Minaur – Steaua a rămas și după 1989, chiar dacă s-au duelat mai rar pentru primele locuri ale clasamentului. Învingătoarea meciului de duminică va ocupa locul 3 în clasament la finalul etapei, poziție pe care se află acum Dobrogea Sud Constanșa. În caz de egalitate, constănțenii vor rămâne pe locul 3.

În turul campionatului, CS Minaur s-a impus cu 29-27 în fața Stelei, într-o partidă jucată în Sala sporturilor din Chiajna.

Marius CÎMPIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here