DEPOZITE ILEGALE DEȘEURI- 10 zile de controale amănunțite în întreg Maramureșul

167

Județul Maramureș va fi luat la puricat de azi, 27 august, timp de zece zile, de către comisarii Gărzii de Mediu Maramureș. Informația a fost confirmată de către Claudia Simion, purtătorul de cuvânt al Gărzii de Mediu Maramureș. Aceste controaale vin ca urmare a unei videoconferințe care a avut loc zilele trecute susținută de către viceprim-ministrul Grațiela Gavrilescu, ministrul mediului.

Ministerul Mediului a anunțat că scopul convocării acestei videoconferințe a fost acela de a organiza, unitar, o amplă acțiune de control, la nivel național, având ca tematică managementul deșeurilor. La aceste controale, comisarii Gărzii vor fi sprijiniți de angajații Agenției Naționale pentru Protecția Mediului.

Vă reamintim că în controalele făcute de Garda de Mediu Maramureș în primăvara acestui an au fost identificate depozite ilegale de deșeuri în întreg județul Maramureș, deșeurile fiind o problemă în cam toate localitățile din județ.

Maramureșenii trebuiau să colecteze selectiv deșeurile, fiecare gospodărie trebuind să fi primit saci colorați, lucru care nu s-a întâmplat nici la această dată.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here