DEBUT CU DREPTUL ÎN 2020 – CS Minaur a învins Dunărea Brăila. Goluri spectaculoase marcate de băimărence pe final

488

CS Minaur a câștigat primul meci oficial disputat în acest an. Băimărencele au învins pe teren propriu Dunărea Brăila, în etapa a 12-a a Ligii Florilor, la capătul unui joc care a stat sub semnul echilibrului în primele 40 de minute.

CS Minaur – Dunărea Brăila 24-22 (11-11)

Minaur: Măzăreanu (14 intervenții, a apărat un 7m), Enache – Lisewska 8 (2 din 7m), Cîrstea 4, Burlachenko 3, Shteriova 3, Rysankova 2, Seraficeanu 2, Szolosi 1, Popa 1, Polocoșer, Bondar, Hotea, Tămaș, Conache, Argyelean. Antrenori: Costică Buceschi, Magda Kovacs și Claudia Cetățeanu.

Brăila: Razum (13 intervenții, apărat 2 de 7m), Dobre (2) – Dmitrovic 7 (4 din 7m), Udriștioiu 5, Tiron 5, Dache 2, Tamires 2, Czeczi 1, C. Preda, Bucur-Szucs, Krnic, Safta, Milic, Constantinescu, Epureanu. Antrenor: Neven Hrupec.

Au arbitrat: Tudor Șerbu și Andrei Vasilescu (București). Observator FRH: Ioan Aldica (Bistrița).

Aruncări de la 7m: 4-5 (transformate 2-4, au ratat Szolosi, Lisewska / Czeczi). Minute de eliminare: 6-10. Burlachenko (Minaur) a văzut cartonașul roșu în min. 58, după ce a suferit a treia eliminare de 2 minute.

Prima repiză a stat sub semnul echilibrului, avantajul de un gol alternând de ambele părți. La acest lucru au contribuit apărările exacte, forma bună a portarilor Măzăreanu și Razum, dar și sumedenia de greșeli neforțate comise în atac de cele două echipe.

Debutul părții a doua a meciului a aparținut brăilencelor care s-au distanțat la două goluri în min. 39 (12-14). Au urmat șase minute de joc dominate clar de gazde care au condus cu 17-15, în min. 45. În continuare, Ana Maria Măzăreanu a apărat excelent, iar în atac Sylvia Lisewska a marcat goluri spectaculoase cu aruncări de la mare distanță. A intrat în scenă și Marija Shteriova, trecută pe foaia de arbitraj în ultimul moment în locul Oanei Borș, din cauza unei accidentări la gleznă. Macedoneanca a avut o evoluție încântătoare reușind să înscrie de trei ori și să ofere tot atâtea pase de gol pivotului Yaroslava Burlachenko. Scorul a devenit 22-18, în min. 55, și până la final, oaspetele, impulsionate de Dmitrovici și cele două handbaliste care au jucat la HCM Baia Mare, Aneta Udriștioiu și Bianca Tiron, nu au reușit decât să reducă din handicap.

Marius CÎMPIAN

 

1 COMENTARIU

  1. Ce am văzut azi nu se numeste handbal,am văzut ceva penibil…greu de comentat,RUSINE păcat de salariile pe care le luati din taxele si impozitele BAIMARENILOR!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here